Ти прийди до нас, ти прйди до нас в ранкову росу, У жита, де закоханні двоє ідуть, О, музико кохання. Ти прийди до нас коли світить сонце і падає дощ, Коли у душі нашій смуток прийди, О, музико кохання. Музико життя, о, музико страждань, Прийди до нас о, музико кохаання. Рознеси наш біль, в любові поєднай Всели життя в нас о, музико кохаання. Ти прийди до нас, забери журбу й недобрії дні Дай літа нам щасливо і радісно йти О, музико кохання. Хай твої пісні рознесуть вітри в далекі краї Хай почують всюди мелодій красу, О, музико кохання. Музико життя, о, музико страждань, Прийди до нас о, музико кохаання. Рознеси наш біль, в любові поєднай Всели життя в нас о, музико кохаання. Музико життя, о, музико страждань, Прийди до нас о, музико кохаання. Рознеси наш біль, в любові поєднай Всели життя в нас о, музико кохаання.
Стій, зачекай, настане день, час прийде, Стій, зупинись, я ніколи не зраджу тебе. Глянь, сто зірок, та серед них перша ти, Глянь, сто тривог, одна сльоза самоти.
Свято настає в той день навесні, Та, чому ж так сумно мені. Що робити тоді я не знав, Що кохав, не стримно кохав.
Приспів:
Яна, Яра ти кохана, дівчина моя, Разом будемо з тобою, тільки ти і я. Будемо кохатися все життя, Будем поруч, я і ти, тільки трохи підрости.
Знай, час прийде і зівянуть любові слова, Знай, час мине, але память любові жива. Стій, зачекай, настане день, час прийде, Стій, зупинись, я ніколи не зраджу тебе.