Ти намалюй мені де спиш, де я і ти Мовчиш, кричиш зливаючи з очей Блакитну воду В день коли знайшов тебе в вікні Лизав і вкрав осінній дощ Він літом став
Не моя струна грає в твій вечір Не моя сльоза облизує плечі
Приспів: Алло тук-тук Алло я вже тут Я губами прилип Доки я тут Алло тук-тук Налий мене пий Доки я тут Доки живий Я тут, я твій
Ти намалюй мені листи, кінець весни Росу, сльозу знімаючи з колін Останній одяг Про день коли підеш забудь, мовчи Лиши свій голос, звуки на вікні І йди
Не моя струна грає у твій вечір Не моя сльоза облизує плечі
Твій листок золотого клена Вже намок - він не летить до неба. Вже не так, як кожну мить, кричать вірші, співає дощ... Вже не так, як кожну ніч, мовчать пісні, ковтають... Серце вкрала...
Приспів: Вже не сам... Я навіть не з тобою. Вже не сам... І випив лишнє з моря. Вже не сам... Як захлинувсь я з горя. Вже не сам... Я вже не сам.
Я не Бог, і навіть не ікона. Ти моя, а не спішу додому. Вже не так, як кожну ніч, кричать вірші... малює сніг. Вже не так, як кожну ніч, кричать пісні, співають... Серце вкрала.
Відчиняй я стою на порозі Я вже тут, я вже дома, привіт Не питай де я був позавчора Вчора вранці, сьогодні, торік Не буди - життя не спав Не мовчи все чую так Не буди - життя не спав Я вже давно не вмію так
Приспів: Відчиняй, я вдома Відчиняй, я вдома
І не бався такими словами Не вбивай, я ж убитий прийшов Роздягай і цілуй мої шрами Доки є все тільки твоє Не буди - життя не спав Не мовчи все чую так Не буди - життя не спав Я вже давно не вмію так
Приспів
Зачиняй скоріше всі двері Нема з ким тут ділити тебе Залишай мене біля себе Навіть якщо немає мене Навіть якщо немає мене Не буди не буди мене Не буди не буди І не жени, не жени мене, не жени
Візьми мене в очі. Сховай мене. Відчуй в собі. Впусти мене. Сховай мене в губи. Злови мене. Тримай в собі. Ти візьми мене впусти.
Тримає мене твій запах сліз. І кличе мене холодний погляд твій. І коси (осінь) тягнуть мене униз. Губи (сльози) тримають мене. І я спішу до них.
Приспів: Тільки ти впусти - і я віддам своє небо в океан! Тільки ти візьми - і я віддам своє море в океан!
Ламає мене коротка ніч. Нестримне бажання несе мене у тінь. Тіло накрили холод і зима. Сховай мене! Тримай собі, коли настане день!
Приспів
Ти візьми мене... Ти впусти мене... сховай...
Приспів: Тільки ти впусти - і я віддам своє небо в океан! Тільки ти візьми - і я віддам своє море в океан! Тільки ти впусти - я ж приніс свою радість в море сліз! Тільки ти візьми - все віддам в твій безмежний океан!
Білим снігом лягає на карту життя Затримаю знов Та я знаю його як останній трамвай Далі в депо Всі - по кутках, швидко, негайно, бігом О, о, о! Хто ти така? О, я знаю, ти вчора була Ласкаво прошу у рай
Приспів: Ми червоні на диско Слабим з нами місця нема Допиваючи віскі танцюй сама
Вранці діти покрали останню росу Зірки і квіти Чорно-біле усе, щось тебе не знайду Куди поділась? Що то вчора знову проклятий трамвай Далі йде Знаєш, мила, їдь і на мене чекай Ласкаво прошу в рай
Приспів
День четвертий на диско Слабим тут місця нема Допиваючи віскі, знаю мила, ти не одна Закидаюсь навмисно Слабим тут місця нема Допиваючи віскі танцюй сама
Небо і я - то майже сім’я Скільки разом спалили зілля Я не допив ще свого життя Хоч кожен початок шукає кінця
Приспів: Ти як? Чи не проти Вдихнути мій дотик Стояти навпроти Небо лягло, вдарило током Ти як? Чи не проти Стояти навпроти Вдихнути мій дотик Мій дотик, мій дотик...
Краплі дощу на твоїх губах Не налякай - нехай живуть Не долітав чи не розібрав Ще спробую раз яка ти на смак
Приспів: (2) Ти як? Чи не проти Вдихнути мій дотик Стояти навпроти Небо лягло, вдарило током Ти як? Чи не проти Стояти навпроти Вдихнути мій дотик Небо лягло, вдарило током
Завтра я буду інший Такий вже як вчора, але інший Завтра я буду більший Такий як сьогодні, але інший Завтра я буду вільний У тій самій клітці, але сильний Завтра я буду чистий Такий же брудний, але світлий
Приспів: За що, за що, навіщо і нащо За що За що, за що, навіщо і нащо За що Навіщо і нащо За що
Завтра я буду ніжний Такий же сухий, але ніжний Завтра я буду милий Такий же як мило і не слизький Завтра я буду вільний Солодкий вродливий, але бідний Завтра я буду інший І чистий і ніжний і не грішний
Приспів
Коли ти пішла і все залишила Коли ти пішла і все залишила Коли ти пішла і все залишила Коли ти пішла і все…
Знаєш, я придумав тебе сам - десь там, Вночі, коли вже майже спав - не сам. Відчую твої губи на собі, Я бачу те, шо й ти. Малюю твої очі у сні, Не дай же їм втікти. Розбудив, мене мій вітер мрій, Він приніс, твій образ вмить, і зник Не втікай, не втікай, не втікай Є-є-є
Знаєш, я не можу бути сам-на-сам, Без мрій і твоїх забутих снів, повір, Розбуди, мене мій вітер мрій, Принеси, твій образ мрій віддай.
Не втікай залишся, Зачекай - приснися, Не втікай, прошу залишся, Хоч на мить мені приснися! Не втікай залишся, Зачекай - приснися, Не втікай...
Знаєш, я придумав тебе сам - десь... Вночі, коли вже майже спав - не сам. Відчую твої губи, Я бачу те, шо й ти. Малюю твої очі, шукаю твої очі, губи...
Не втікай... Зачекай... Не втікай, прошу залишся, Хоч на мить мені приснися! Не втікай, прошу залишся, Хоч на мить мені приснися!
Місяць та зорі, що дарував колись, Згоріли... Він та вони... Вже підняли та розвели мости. Так буває інколи. Ла-лай-лай-ла-ла-лай. Ла-лай-лай-ла-ла-лай. Буває інколи.
То ж, я не знаю, хто вимикав ліфти. Якщо можеш, то ввімкни. Я так хочу стрибнути з землі. Так буває інколи. Ла-лай-лай-ла-ла-лай. Так буває інколи. Ла-лай-лай-ла-ла-лай. Буває інколи.
Десь після ночі сонце знайде листи, Ненаписані тобі. Все так сталось. Просто візьми й відпусти. Так буває інколи. Ла-лай-лай-ла-ла-лай. Так буває інколи. Ла-ла-лай-лай-ла-ла-лай. Буває інколи.
Місяць та зорі, що дарував колись... Вони вже підняли та розвели мости. То ж я не знаю, хто вимикав ліфти. Десь після ночі сонце знайде листи, Ненаписані тобі. (2)
Ніби пошепки небу соромно Плаче холодом, білим золотом Ми різні... як два полюси Не питай мене скільки буду я Може ти - це я, ось і є життя Ми вільні... як два полюси
Я не в гуморі чи не в голосі П’яні в космосі, їм не холодно Ми різні... як два полюси Скільки вільних місць та чиїсь слова Залишись нам, болить голова Ми вільні... як два полюси
Приспів: Нині я живу, нині повернусь Я до тебе йду і не боюсь Нині я живу ніби в космоzоо Я до тебе йду ніби знову
Тихо очі закривай, Уяви що засинаєш Тут ми рівні... А ти пробач, що налякав Я не буду більше, знай Тож полетіли...
Приспів: Нині я живу, нині повернусь Я до тебе йду і не боюсь Нині я живу ніби в космоzоо Я тебе знайду ніби знову
Я наказав тобі не бути - не змогла. Я наказав тобі забути - віддалась. Кому? Любов весела гра. Я наказав тобі не жити - напилась. Я наказав тобі любити - продалась. Чому? Кури свої вуста. І ніхто не зможе, може. Навіть Бог не допоможе.
Приспів: Ти не така проста, Як математика, Математика моя. Математи-мати. (весь куплет - 2)
Якби могла мене забути - написав Таку веселу пісню не про нас - про них Про сильних та дурних. Така енергія сполучень не для нас, І комбінація гормонів, як брехня, Лягай. Цілуй свої слова. І ніхто не зможе, може. Навіть Бог не допоможе.
Ти забула коли в тебе вдома Ми прокинулись мокрі і голі Це я є один із нас Хай про тебе напишуть газети Хай попсові співають куплети Хтозна може маєш шанс
Приспів: Ми брали чужі телефони Співали в німі мікрофони Стояли на мокрих балконах Але ми завжди мали шанс
Що ти скажеш коли в тебе вдома Оселюся твоїм телефоном Давай, скажи мені так Не судилося бігти по стелі Я - підлога, що падає в небо Це я є один із нас
Приспів
Допоки ти будеш не вдома Залишуся босим чи голим Я буду твоїм мікрофоном І я не втрачатиму шанс
Ти як дощ не питаєш коли йти, тільки я його знаю І тільки він мене бачив таким, яким знаєш ти І тільки він мене любить таким, ми давно з ним сусіди Але він може бути зі мною чеснішим ніж ти
Приспів: Вже не треба, я маю правду з ним Вже не треба, забери Вже не треба, цілуй себе як треба Вже не треба весни
Ходи сюди, кому потрібні ці наївні куплети Я напишу про тебе дивні, але чесні слова Ходи-ходи, бо залишилось трохи часу, щоб наспівати Я не шкодую, що з тобою був останнє життя
Приспів
Ходи сюди, бо я ще маю що тобі розказати Я не шкодую, що з тобою був це дивне життя
Цей новий день гвалтує весною людей. Цей новий день цілує весіннім дощем. День, новий день облизує сонцем лице. День, новий день він любить, він любить тебе.
Приспів: І тебе, і мене. Сонце моє, ти в мене є, як я в тебе є. І тебе, і мене. Сонце моє, ти в мене є, як я в тебе є. І тебе, і мене.
Цей новий день пожене всіх на світі на день. Цей новий день, ти маєш багато дітей. День, новий день, сьогодні ти є, завтра, де? Ей, новий день, скажи, що ти любиш мене.
Приспів
Він любить тебе. І тебе, і мене. Він любить тебе. І тебе, і мене.
Ти не будеш знати куди бігти, де сховатись нам Бо прийде весна порозливає нам сік по губам Але ти не журись, не жури – не журись.
Приспів: Бо я ще п’ю з твоїх долонь Я їм з твоїх долонь, живу з твоїх долонь я Я ще п’ю з твоїх долонь Я їм з твоїх долонь, живу з твоїх долонь я
Ти не хочеш знати як боротись з тим, бо все дарма І музи полягали спати, ніч нема тобі кінця Послухай не журись, не жури – не журись Посміхнись і повернись.
Я пропоную мир Ти спробуй повір мені, мала Знаю, не заслужив Але дещо таки віддав сповна
Десь тут моє друге життя Десь тут мої справжні думки Десь тут мої вірні жінки, Що їх я вигадую сам-на-сам
Приспів: Я люблю тебе без зайвих слів Я люблю тебе, повір Ти мусиш знати Я люблю тебе як дикий звір Я люблю тебе, люблю Й не кажи, що не знала Не кажи, що не знала Люблю й не кажи, що не знала Не кажи, що не знала...
На ранок вживаю тебе Вночі я ховаюся під твій дах Скажи де завтра є-є Впустіть мене, люди, я ж тут свій
Крім тебе тут нікого нема Принаймні нікого не помічав Чи є тут хтось крім нас? Я ніби щасливий чи переспав?
Приспів
Я люблю тебе, не треба слів Я люблю тебе, лише повір Я люблю тебе як дикий звір Я люблю тебе, люблю Й не кажи, що не знала...
Я люблю тебе, не треба слів Я люблю тебе, лише повір Я люблю тебе як дикий звір Я люблю тебе, люблю Й не кажи, що не знала Не кажи, що не знала Не кажи, що не знала Не кажи, що не знала Люблю й не кажи, що не знала...
Звідки скажи взялася, влюбилась чи продалася Поясни о сни ці сни Просто забігла в гості, пограти зі мною в кості, а мене нема Звідки скажи взялася, пригрілася і віддалася Тепер з ким, чи з ним, чи з тим Хотілося чи моглося, просто твоє волосся ще літає скрізь
Приспів: Я сам собі тепло, я сам собі вино Я сам собі голос твій, я сам собі образ твій Я сам собі ти, я сам собі ми Тепер я сам собі острів, я сам собі гості
Звідки скажи взялася, звідки таке нам щастя Розкажи, скажи, скажи Хто намалює небо, краще ніж тобі треба знаю тільки я Звідки скажи взялась ти, розбіглась і піднялась Аж до весни і знов сни, ці сни Просто вони ще в хаті, у твоєм живуть халаті і твій запах скрізь