Дзвенять браслети на руках, ми танцюємо танго Тіло до тіла, і серце до серця, так гарно А над паркетом пролітають задихані пари, І всі спішать натанцюватись, бо часу є мало. Мало.
Приспів: Наше життя - то танго Без правил і до кінця Танго страшне і гарне Тільки сцену вибирати не нам Наше життя - то танго До смерті танцюємо вдвох І поки ми разом - з нами Бог.
Кожен шукає партнера до танцю надовго І віддає себе йому до пари назовсім Коли ти впадеш - то спішися піднятися скорше Бо каблуком пробити душу твою кожен зможе.
Приспів
З останніх сил оркестр шарпає змучені струни Давно вже грає він не вдолю але ми танцюєм Всі посміхаються але за сміхом сховані зуби Так було завжди, бережіться, бо завжди так буде.
Коли я ходжу по мiстi На мене тиснуть люди Я бачу їхнi руки Я бачу їхнi губи -А-
Я довго ходжу по мiстi Мене нервує небо То є не моє небо То i не твоє небо -А-
Сонце на стiнах Я там де сонце на стелi Танцюю танець пiнгвiна Страшно веселий Я там де сонце на стiнах Я там де сонце на стелi Танцюю танець пiнгвiна Страшно веселий Страшно веселий !!!!!
Мене тримають за руки Шоб не робити то само Мене нервують люди Тi шо думають мало
Сонце на стiнах Я там де сонце на стелi Танцюю танець пiнгвiна Страшно веселий Я там де сонце на стiнах Я там де сонце на стелi Танцюю танець пiнгвiна Страшно веселий Страшно веселий !!!!!
Не надiявся я на це так то вже є То був хтось кого я знав i мiг зрозумiти Не знаю шо тепер зробити Не знаю ким ти є тепер То шо говориш звучить так Шо вiдчуваю я знов когось чужого
Не знаю з чого почати I не хочу того знову почути Не вiрю вже Це тiльки знаю чув це вже все ранiше I не вiрю вже
Пам'ятаю твiй голос Перш нiж надто сталося Бачив то й був певний Шо все було таке молоде й нове То вiдбувалося вже пару рокiв ранiше I так то вже є
Коханки приходять вiдходять Здається тобi що вже знаєш А то є зовсiм не правда
Не знаю вiд чого почати Не хочу вже то слухати Не вiрю вже Чув то вже все ранiше
I тiльки то одно знаю Знаю шо вже не повiрю I не вiрю вже I так то вже є
Коханки приходять вiдходять Здається тобi що вже знаєш А то є зовсiм не правда
Тихо тихо то я і не підходь заблизько Витри соплі дивись мені в рот Всьо шо зара почуєш запиши на листок і не забудь вже Не роби мені зле Він був добрий і тому собі все Носив за спиною важкий пістолет Шоб стріляти дурних І за то я його поважав і любив Я був друг Його пес Медор шо мав очі як кров Білі зуби і лапи міцні як залізо Любив з ним гуляти вони разом ішли Туда де завжди було повно дурних А над домом його висів прапор добра А під домом стояв бтр і коли Хтось наглий вилазив на голову людям він їхав І всі дихали легше
І сусіди і просто люди любили його І ствердно махав головою наш бог Як дивився на нього від себе згори Але та як все всьо то шо зле і дурне Ніколи не спить і все чекає момент Мені тяжко казати але треба шоб чули ви Його давній і нібито вірний друг Купився за гроші і зрадив І довго не міг зрозуміти медор Чому йому треба сидіти в підвалі і вмер Але то ше не всьо десь всередині я чую шо можу так само як він Я тоже вже маю велику собаку і пістолет Не роби мені зле
Всі мають ролі і я граю свою, як ви Я є і хто і ніхто і маю шкіру на двох Заграє клоуна принц можна навіть на біс Годує моє життя свіжа фарба афіш
Ті стіни то я ті сходи то я Та сцена під ногами то є моє і не моє життя Ті рампи то я ті штори то я Я ходжу знов по сцені то є моє і не моє життя Ті стіни то я ті сходи то я Та сцена під ногами то є моє і не моє життя Ті рампи то я ті штори то я І люди під ногами sorry моє і не моє...
А зараз вийде король важно з паперових дверей Заплаче сльози чужі ніби зі своїх очей Той поралоновий сніг сипле зовсім не бог І рампи гасить не він просто всі чують третій дзвінок
І ніби - то плач і ніби то сміх І ніби один і ніби для всіх І ніби то я ніби не я А може то смерть може життя
Ті стіни то я ті сходи то я Та сцена під ногами то є моє і не моє життя Ті рампи то я ті штори то я Я ходжу знов по сцені то є моє і не моє життя Ті стіни то я ті сходи то я Та сцена під ногами то є моє і не моє життя Ті рампи то я ті штори то я І люди під ногами sorry моє і не моє...
Був то крок до тебе знов Я чув як у висках пульсує кров Дивитись бiльше я не мiг I пiд дощем рясним на сходах лiг
Ну й дивак Ну й дивак дивак Ну й дивак Ну й дивак дивак
Часами маю сильну я l'amour attack Не знають навiть лiкарi про той ефект В вiкнi закляклi очi просять йди сюди А кожен вечiр бачу знову я один Гарячi руки млiють знов Язик не мiг сказати анi слова На дверi бачу спала нiч Я думав i не знав у чому рiч Ну й дивак Ну й дивак дивак Ну й дивак Ну й дивак дивак
Часами маю сильну я l'amour attack Не знають навiть лiкарi про той ефект В вiкнi закляклi очi просять йди сюди А кожен вечiр бачу знову я один
За вiкном сухий листок Тремтять вже губи нiби йде в них ток Я дверi намертво закрив Щоб не вiкрити бо за ними ти
| Am | Am | Asus4 | A6-5 | Asus4 | Asus4 | A6-5 Asus4 | Am | Am | - (A - 7-й лад) | Am | Am | Asus4 | A* | G | G | G-9 G | Am | Am | - (А - 5-й лад)
| Am | Am | Asus4 | A6-5 | Asus4 | Asus4 | A6-5 Asus4 | Am | Am | - (A - 7-й лад) | Am | Am | Asus4 | A* | G | G | G-9 G | Am | Am | - (А - 5-й лад)
Давай в(Am)иключим св(Am7)ітло і б(G)удем мовч(Am)ати Про т(Am)о шо не м(Am7)ожна слов(G)ами сказ(Am)ати Не м(Am)ожна пис(Am7)ати, неможл(G)иво зігр(Am)ати А т(Am)ільки мовч(Am7)ати, тих(G)енько мовч(Am)ати Дав(Am)ай мовч(Am7)ати про т(G)о шо дівч(Am)ати Не вм(Am)іють схов(Am7)ати, не м(G)ожуть сп(Am)ати Дав(Am)ай про м(Am7)ене і про т(G)ебе мовч(Am)ати Мовч(Am)ати аж п(Am7)оки не зах(G)очем крич(Am)ати
Місяць впав, темно в кімнаті Як добре що ти навчилась мовчати Про то шо ніколи не змогла би збрехати Про то шо ніколи мені не спитатись Ми будем з тобою у ліжку лежати Лежати як сніг, водою стікати Ми будемо жадно свої сльози ковтати А з ними слова, яких не сказати
Давай помовчу тобі просто на вушко Холодною стала чаєва кружка А ми ще маєм про шо помовчати А ми ще маєм про шо полежати Як світло проб´ється через нашії штори Ми знову з тобою як всі заговорим А поки ще темно є в нашій кімнаті Давай з тобою будем просто...
Недобрі хмари закрили нам небо Недобрі люди гребуть все під себе А нам з тобою сумно до болю Ми б’ємося, як мухи зі стіною Це біда, Такого вже ніде нема
Вони бавляться нами, як ляльками Б’ють нам між собою головами Придумують нам нові закони Для нас це завал, а для них приколи Слухай, брат, Тут вже давно є щось не так
Приспів: Яка різниця хто є хто? Яка тут мова все одно Дайте пожити спокійно Нас вже дістало ваше зло Ми всі однакові давно Вам зрозуміти не дано Що схід і захід за одно Дайте пожити спокійно Спокійно...
Не знати, що від вас чекати Щоранку страшно прокидатись По радіо тільки погані новини Повторюють кожні півгодини Тепла зима, В тій країні навіть снігу нема