А ну ти пригадай чи пам'ятаєш як Хмари лiтали тiльки для нас Так було тихо Люди плелися в клуб А я стояв нiмий i лапав пальцями дим I вiдчував на собi руки очi а з ним Не мiг забути Холодний смак твоїх губ
Так має бути бо так Є намальований знак Ти повернися i йди Тi сльози не витирай Нехай залишиться смак Тої зi сiллю води
А ну ти пригадай чи памя'таєш як Забили десь дзвони i най буде так Тодi злетiло З твоїх правильних губ А я мав катар може грип I хлюпав мiй нiс Кремезний хлопець вже тебе на роверi вiз Я досi чую холодний смак на собi
Так має бути бо так Є намальований знак Ти повернися i йди Тi сльози не витирай Нехай залишиться смак Тої зi сiллю води
Двері відкриваються, всьо починається, Столики ламаються і місця нема. Лампи ледве блимають, дівчата кліпають, Хлопці їх пощипують і просять вина.
Пафосні, напудрені, чуть-чуть обкурені, Скучно роздивляються на світлі бокал. Дами з депутатами, майже як з татами, Плавно направляються у віповський зал.
Приспів: Мур-мур-мур, ми любим гламур. Напшикаєм духами і зробим педикюр. Мур-мур-мур, ми любим гламур. Всьо гниле сховаєм під майку від Кутьюр.
Блєском і помадами сидять намазані, Тимчасові подруги серйозних мужчин. Пальці з манікюрами, а дури - дурами, Їх життя - машина, фітнес-клуб, магазин.
Руки з телефонами, тонкими новими, Скучними розмовами - малишка мур-мур. Мускули накачані, гроші потрачені, Всьо навколо схвачено, ми любим гламур.
Красива i добра подiбна на бога Розумна i мудра i зовсiм не нудна Недiля день раю заскоро нам минає Я маю вiдмазу шоб не вмерти вiдразу
Пережити понедiлок вiвторок середу четвер Мити зуби i не хтiти бачити тебе Без тебе понедiлок вiвторок середа i знов Довга п`ятниця субота - в недiлю вся любов
Поїду на шару трамваї задаром На квiти для тебе дiстану грошi з неба І мiсця багато без тебе я не можу спати Самому погано а треба знов так самоот
Пережити понедiлок вiвторок середу четвер Мити зуби i не хтiти бачити тебе Без тебе понедiлок вiвторок середа i знов Довга п`ятниця субота - в недiлю вся любов
Банально на вiкна недiля лягає Не скоро не довго а тиждень минає Ти прийдеш ми будем на цiле мiсто двоє Моїми словами ти скажеш було варто
Вона прийшла така як лiд Непiдступна i солодка Очi лiзли всiм з орбiт І раптом всюди стало мокро
А вона прийшла до неї І не бачила нiкого Тiльки шось заграв дi джей І попливли Такi як цукор - вона i вона Танцюють разом - вона i вона Такi як цукор - вона i вона Їм буде супер - вона i вона
Голоднi очi пацанiв Запускали свої стрiли З ними кожен би хотiв Але вони би не хотiли
Бо вона прийшла до неї І не бачила нiкого Знову шось заграв дi дже
Такi як цукор - вона i вона Танцюють разом - вона i вона Такi як цукор - вона i вона Їм буде супер - вона i вона
Моя дiвчина зроблена з неба Її губи зробленi з раю В моєї дiвчини очi - озера В яких до берега не допливаєш
Я подарую своїй дiвчинi Найкращi квiти Голландiї Залию ванну п'яними винами I буду з нею плавати
Я люблю свою бейбе Її червонi колготки Я люблю свою бейбе Її помаду солодку Я люблю свою бейбе Її лакованi мешти Я люблю свою бейбе Вона нiколи не бреше
Моя дiвчина має тiло З найтоншого вельвета Найглибшi рiки Аляски Найвищi гори Тiбета
Я подарую своїй дiвчини Найкращi пiснi Iрландii I буду купатися в хвилях Волосся її водоспадiв
Моя дiвчина пахне водою Альпiйського талого льоду Моя дiвчина буде зi мною Я її не вiддам нiкому
a F Він казав там буде добре G Я покажу вам дорогу Всі пішли ніхто не плакав І не шкода нас багато І нема нема і вже не буде Тих кому повірять люди Нема нема нема тут нікого Хто ше тут кричить до бога
a F Нема дурних нема дурних G Давно вже тут нема таких a F G Нема дурних нема дурних давно
Моє місто мерло тихо І без звуку і без крику Записали нам касету Всі підряд пісні пра ето І нема нема нема дурних Давно вже тут нема таких Нема нема нема тут нікого Хто ше знов кричить до бога
Нема дурних нема дурних Давно вже тут нема таких Нема дурних нема дурних давно
Я грiю ноги а за рогом йде запекла вiйна Поранне яйко не смакує i тошнить вiд вина Кобiти ходять по пiдвалах я не знаю на шо Ходити треба в лiс а по недiлях в кiно
Я обливаюсь кожен ранок холодним молоком Придумую лiкарство щоб вiд рака помогло В пiд`їздi нашi дiти курять тухлу ватру кожен день А мама каже то є лiпше нiж пити портвейн
Чим пахне?
Мiй тато має бороду сто баксiв i гараж А я їх маю десять бо нашо менi той раш Я думаю як вижити забита голова І знов в мене свербить потилиця а з носа тече кров
Ходив по своїй вулицi тримався за стiну А тут виходять чувачки i кажуть бiтте зе ер гут А я подумав що то сон i видно мимо пройшов Хто продасть менi балончик заки я ще не пiшов
На дискотанцях параноя i веселi слова Дiвчата ходять голi хлопцiв зовсiм нема А там ялинка постояла i вiднесли в туалет Бо вже свята всi пройшли i вiдкривають буфет
Нiби посеред неба два озера повнi слiз Дуже близько до сонця так далеко вже до землi
Нiхто не знає змiсту слiв так як в небi Нiхто не знає тiльки я - коло тебе
Дивнi рухи руками хвилi озера повного слiз Там глибоко пiд нами видно нас на самому днi
Нiхто не знає змiсту слiв так як в небi Нiхто не знає тiльки я - коло тебе
Не висихають нiколи два озера повнi слiз Малюють мовою свiтла нiмi зображення наших снiв Бо дуже близько до сонця тому далеко так до землi Очима кольору неба ти намалюєш знов тi самi два озера повнi слiз
C G# F не ламай, не пиляй, не рубай гiлку, на якiй сам сидиш не чекай, не мовчи - хто мовчить дочекається таки бiди не мiти i не плюй до рiки - за водою ше прийдеш не раз ти живеш і підеш – залиши за собою хоч якесь життя
C G# F G Чорнобиль форева - такого щастя бiльше нам не треба Чорнобиль форева - йди собi i пухом тобi земля
ти подумай, важай не копай яму сам собi i для людей бумеранг полетить i вернеться назад завжди і не кажи що ти такого не чув подивися пiд ноги - не видно землi вже вiд наших слiдiв подивися уважно на свiт не кажи що ти так не хотiв
Чорнобиль форева - такого щастя бiльше нам не треба Чорнобиль форева - йди собi i пухом тобi земля
Ам F Вона проходит мимо кожен день, Ам С Така звичайна. Ам F А пiдiйти, заговорити з нею Am C Менi шось мiшае.
I на зупинцi рiвно 5 хвилин В простеньких джiнсах, Вона стоiть, нiби навколо рим До нiг схилився.
Аm C Хай Хай Хай Em Вона чекае на трамвай-вай-вай. Am C Хоп Хоп Хоп G Нова статуя свободи! Хай Хай Хай З такими iздять тiльки в рай-рай-рай. Хоп Хоп Хоп Останне чудо природи!
Стою за нею метр, може два- Рентген включаю, I фотку iдеального тепла На память маю.
Старий вагон пiдiхав i людей- Водою змыло. Вона пробила, смiючись, талон I полетiла!
Мурашки-люди починали день, I посмiхались Причину радостi душi своеi Вони не знали, а просто:
Хай Хай Хай З нимы чекала на трамвай-вай-вай. Хоп Хоп Хоп Нова статуя свободи! Хай Хай Хай Вони поiдуть з нею в рай-рай-рай. Хоп Хоп Хоп З осстаннiм чудом природи!
Чуття в мене є шо життя нема Нема для мене прав Коли буде кiнець
I знов хтось ходить як туман Не мовить анi слiв Iде до своїх снiв Я пробую йти по хиткiй землi i пiзнавати їх Рахуй, шо то не грiх
О-о-о о-о-о чуєш бiль Чуєш бiль
Знов дивну постать я зустрiв Настрашився себе Втiкав не знаю де З вогню хтось виник потiм зник Лишилася стiна I я вкотре вже сам
О-о-о о-о-о чуєш бiль Чуєш бiль чуєш бiль
Знову гiркий i сiрий Бачив я сон Листя кудись летiло В дивний полон Поїзд тяжкий i темний Став як стiна Бiг я i тратив сили Чув, де вона Тягнеться сива днина Хочу втекти ... Але стiна єдина Не дасть пройти
Тихо десь ангел грає Моїх пiсень Я вже не дочекаюсь Шоб кiнчився день Може її побачу -- Сил вже нема Поїзд тяжкий i сiрий Став, як стiна ...
О-о-о о-о-о чуєш бiль Чи ти чуєш бiль чи ти чуєш бiль
О-о-о о-о-о чуєш бiль Чи ти чуєш бiль чи ти чуєш бiль О-о-о о-о-о чи ти чуєш бiль Чи ти чуєш бiль чи ти чуєш бiль
Руки скинь вгору I вiд тебе сонце млiє Розпусти косу I вiд тебе я здурiю Гори золота дай I нiчого нам не треба Нiхто й так би не дав Бо далеко є до неба
Оля Оля Оля
Сльози свої кидай На розпалену землю Скоро буде тут рай Якщо схочеш напевно Я подумав собi Чи лишитися жити Добре так менi Де ж себе заподiти де ж
Буває страшно дивитись в твої Шампанські очі. В моменти коли ти мене не чуєш, Або не хочеш. І як не дивно ти завжди знаєш Мої секрети. Від злого духа мене спасаєш, Себе приносиш в жертву.
Приспів: Очі, бризкає шампанським в море Я напився, відпливаю Вже назад не відпускай Ти смієшся через сльози. Бризкає шампанським в море Я напився, відпливаю Вже назад не відпускай І других таких немає.
Як мені часто не вистарчає Твоїх шампанських очей. Простими словами я скучаю, Без них загинути можна. Напевно ти ше мене не знаєш, Якщо про інше питаєш. Є такі речі, які не міняєш. Я плачу коли бачу...
Не хотiв би бути мiнiстром Вмерти вiд iнфаркта пiд крiслом Не хотiв би бути травою Шоб корови не ганяли за мною Не хотiв би бути я милом Мити руки рiзниим дебiлам Не хотiв би бути коротким Бо коротких все не видно на фотках
Нарi-нарi-нарi-нарi: я хочу новий телевiзор Нарi-нарi-нарi-нарi: японський новий телевiзор Нарi-нарi-нарi-нарi: великий новий кольоровий Нарi-нарi-нарi-нарi: за нього я на всьо готовий
Не хотiв би бути таксистом Шоб тiкати вiд маньякiв за мiстом Не хотiв би в космос лiтати Там не можна нi їсти нi пити Не хотiв би я пейджером бути Посилати нафiк цифри i букви Не хотiв би бути диваном Шоби терлися об мене штанами
Нарi-нарi-нарi-нарi: я хочу новий телевiзор Нарi-нарi-нарi-нарi: японський новий телевiзор Нарi-нарi-нарi-нарi: великий новий кольоровий Нарi-нарi-нарi-нарi: за нього я на всьо готовий
А я тобi розкажу коли настрою нема Дерева засихають то приходить зима Сльози замерзають бо зима то зима І в мене зима i в тебе зима
В старому магазинi i вiтрини нема Колись її розбили, коли була зима Я добре пам`ятаю що зима то зима Холодна зима чорно-бiла зима
По осенi приходить зима
Всi ходять на роботу як нiчого нема I хмари постояти стали довга зима По радiо казали що зима є зима Менi би покурити шось нi в кого нема
По стiнах моїх лазив десь маленький павучок Вiн лапав цiле лiто жирнi мухи на гачок А потiм видно хтось сказав зима є зима I тiльки снiг пiшов а павука вже нема
По осенi приходить зима
Я маю чорний ровер я давно його мав Я всiх кобiт шо знаю вже на рамi прокатав Завiз його в гараж, бо зима то зима Холодна зима i тепла зима
То вже напевне всьо шо я хотiв тобi сказати Дарую тобi бiлий снiг бо як не дарувати Тепер ти пам`ятаєш що зима то зима Холодна зима кольорова зима
Приспів: (2) Всі твої листи - то є макулатура І ти мені не дівчина, а просто шмата Вся твоя любов - то є чиста халтура Хоч викинься з вікна - я не буду страждати
Ти писала мені солодкі памфлети Навіть прислала раз пачку конфет Ти ридала, пищала і обіцяла Що серце своє ще нікому не дала
Ай-яй-яй-яй-яй-яй Як дурний - то вигрібай Ай-яй-яй-яй-яй-яй На, получай
Приспів
Всі твої листи... ти є шмата Всі твої листи... ти просто шмата
Поки з армії я ще не повернувся Казала ні в кого я не влюблюся Писала цитати чувіх-феміністок І втікла в Єгипет з баскетболістом
Ай-яй-яй-яй-яй-яй Як дурний - то вигрібай Ай-яй-яй-яй-яй-яй На, получай
Приспів
Всі твої листи... ти є шмата Всі твої листи... ти просто шмата
Восени я дослужу, повернусь додому Знайду собі дівчину нову чудову Щоб не вміла читати, не вміла писати І менше прийдеться добра вигрібати