Хмари лiзли на небо всi чекали на дощ Було зимно на морi 20 рокiв був дощ А двоє десь пили слину - слина то як вино І п`яне серце не чує, шо готується зло
Злий був дощ - вiн не мiг побувати в вогнi Вiн лизав її тiло i гасив його сни Скоро попiл залишився де був шойно вогень Не загориться вже нiколи мокре i гiрке
Менi снилися над рано два рiзнi голоси А я тiкаю i не знаю вiд кого i куди Я бiжу i всьо кидаю - то є таке кiно Його зняв Зайковський i не знає де воно
Там за рогом продавали поламаний насос Вiтер тiней дув менi не повезло Але то всьо не до речi я розказую вам Вiд початку мова була про шерше ля фам
А я не спав лежав i думав i болить голова Я по вулицi не ходжу бо вулицi нема Я не мiг сидiти вдома i трiпав хiдники І каву вже не вару бо мокрi сiрники
Ламаю собi руки ламаю собi ноги Я дурiю з PM Dawn скоро буду мати роги Я не ходжу по недiлях на кухнi чути газ Я маю час
Задзвонив десь телефон я не чув я ше спав Коли ви вже викривляли мої тихi слова Та не залiзе сюда хробак злої брехнi Вашi злi язики-писки десь далеко менi
Менше з тим я маю всерединi дикий вогонь Треба хтiти я тобi дам половину його Треба тiльки важати шоб не скисло вино Ше на нас прийде час розливати його
A B C D E F G шось зимно...
То лiд горiв а тепер не горить То лiд горiв зимна кров тiльки в риб То лiд горiв тiльки в риб зимна кров А тепло не любить льоду тiльки лiд любить тепло...
Сядь мені на коліна Може буде то для нас останній раз Ми маєм тільки годину Потім поїзд відвезе тебе від нас Доторкнися щокою До моєї не побритої щоки І своєю сльозою Щось для мене на прощання напиши
Вибач мене, якщо зможеш Я старався але так і не зумів Дати тобі то що ти просиш Розділити серце на частини дві Сядь і подумай про добре Не дивися на годинник на стіні Все одно нам подзвонять Жовта Волга. Ви замовили таксі
Вінками із неба на нас вниз падав сніг Так тихо як старість накрив примітивний світ Так тихо як старість прийшла зима зима зима Підступно як старість прийшла зима зима зима Так сумно зима зима
Колись давно пішов я шукати дім Заліз високо в гори – там ніхто не знав де він Холодний вітер тільки на дорозі став I так мені сказав так сказав
Не треба було йти далеко - не треба було йти так довго Земля де бігав ти маленьким Є твоїм домом
Шукав свій дім
Я не послухав вітру і спустився з гір Пішов спитати в моря – може знає про мій дім Та тільки засміялись хвилі з моїх слів I десь далеко було чути їх нехитрий спів
Ходив я довго – всіх кругом за дім питав А з неба сніг а з неба вже моя зима Старий місяць головою закивав I так мені сказав так сказав
Вінками із неба на нас вниз падав сніг Так тихо як стрість накрив примітивний світ
Бiль вiдчаю хвилею котиться зверху Кидає на вiтер нетлiннi слова На трупах стою i очiкую смертi О боже я бачу кусок кiстяка
Розплаяна плоть в неземному конвертi Летить у безвихiдь зникає в пiтьмi Я знову у фальшi думок круговертi Очiкую бога а топлюсь в багнi
Засмоктують сохлi мої почуття Страхiттями живлять вже мертву iдею Душа вiдлiтає кудись в небуття А плоть Душа вiдлiтає кудись в небуття А плоть Плоть вже розклалася злившись з землею Злившись з землею
Десь за вікном дзвенить останній трамвай, Кого любиш - вибирай. Він прийде зранку, ти його не чекай, Сховає очі, доп’є вчорашній чай.
Він ляже збоку і розкаже тобі Про свої плани, дзвінок від мами. І мирно захрапить на твоїй душі Як мокра пляма від дон-жуана.
Приспів: А ти на краю ліжка трохи поплачеш І знову пробачиш всі відмазки його. І може скаже хтось, що це неможливо, Але просто красиво, бо пісня і є про любов.
Він в кедах вибігає просто на сніг, Купити кави, ми в курсі справи. Вернуся пізно, - з трубки каже тобі, Цілуєш в губи чужі парфуми.
Цiлий рiк його чекали i коли вже зима Понакрила бiлим снiгом i приспала поля Позаносила ялинки нам до хати живi Ми наїлися цукерок i бажаєм собi
Шоби в нашi теплi хати не заходив мороз Шоби наше добре серце не хворiло на зло Шоби в космос полетiли всi космiчнi лiтаки Скрябин хоче всiм добра
З новим роком
А ми зустрiнем новий рiк i понап'ємося вина Будем голосно стрiляти але то не вiйна Самi лiпшi подарунки подарує нам життя Самi лiпшi побажання попридумуй собi сам
Шоби в нашi теплi хати не заходив мороз Шоби наше добре серце не хворiло на зло Шоби з космосу вернулися космiчнi лiтаки Скрябин хоче всiм добра
З новим роком Шоби в нашi теплi хати не заходив мороз З новим роком Шоби наше добре серце не хворiло на зло З новим роком Шоби в космос полетiли всi космiчнi лiтаки З новим роком Шоби з космосу вернулися космiчнi лiтаки Скрябин хоче всiм добра З новим роком
Скрябин Текст песни: Пающіє труси (и Пающіє труси)
Кароче, пацани, скидайтеся баблом Ми робим нову групу і вам круто повезло Сьогодні інвестиція із ваших кошельків А вже через два місяці косити в тур поїдем!
Перше, шо нам треба – прикольна фото-сесія Ми знімемся в трусах, шоб було трохи весело Чотири голі тьоли – то вже залог успєха Ми троє з броварів і касаглаза із Бішкека
На другому етапі нам треба тусанути Поторгувати фейсом, походити поміж люди Покажем жовтій пресі приховані таланти Ми зробем всьо, шо хочеш, але тільки не співати!
Співати – то не модно, то з минулого століття Хай горло надриває собі Тая Повалійка Закони шоу-бізнеса: коси бабло, коси! Хай лохи цєпєнєют: ми – Пающіє Труси Отак
Тепер підемо дальше: треба записати пісню Ми випишем в Поплавського харошу вокалістку Вона пропише партії за кожну з чотирьох І вот тобі ХS – один-в-один, японський бог!
Шоб записати пісню її треба ше й купити Мєладзе не продасть, то можна навіть не просити Є варіант не гірший: ми поїдем до Бебешка Володя зробить швидко – він дуже любить cash
Фонера вже готова і пора знімати кліпи Нагонемо масовки, шоби кіп’яточком піііііііі Дамо по десять гривень, шоб скакали як дурні І ми вже будем звйозди через два знімальні дні!
Коли вже зробем відео – заплатим за ефіри Ефірів є багато – значить є корпоратіви А є корпоратіви – прод’юсер усміхається: Зробили всьо нормально: дівчата окупаються
Нехай залишаться в старому році Сльози, хвороби і біди. Хай подобріють всі люди недобрі, Нехай їм стане легше на світі.
Нехай малесеньке Боже дитятко Зігріє наші змучені душі. Нехай збуваються всі наші мрії І бідувати ніхто не мусить.
Приспів: З Новим роком і Рождеством, Я знову повертаюсь додому. З Новим роком і Рождеством, Ялинки, вогники кольорові. З Новим роком і Рождеством, Побачимося з вами на свята. З Новим роком і Рождеством, У сніжки бавляться ангелята.
Нехай забудуться зло і образи, Недобре слово тяжче за камінь. Нехай повернеться наша надія, Яку ми безнадійно шукаєм.
Нехай всіх діток, що без мами і тата Прийме велика тепла родина. Нехай добро не землю випаде снігом І краща стане кожна людина.
Скоро стане холодно, я вогонь запалю. Світ замерзне за вікном на пів-року майже. Впаде сніг, засипле нас, всі сліди сховає. Він зупинить навіть час на пів-року майже.
Приспів: Зла зима, пів-року тільки сніг. Зла зима, ховайся хто не встиг. Зла зима, пів-року тільки сніг. Зла зима, ховайся хто не встиг.
Зла зима, пів-року тільки сніг. Зла зима, ховайся хто не встиг.
Замете дороги всі, я не вийду з дому. Все застине як у сні на пів-року довгих. Ми забудем за той час всі свої образи. Шоб прокинутись ше раз за пів-року майже.
Я думав замало шо ти менi давала Бо дуже-дуже мало багато ти не мала
Я йшов Я йшов
Я думав замало багато ти не дала Багато ти не мала i може всьо вiддала А я хотiв багато хтiв зовсiм не вставати Пiшов собi шукати не став тебе лапати
Я йшов
Так добре було зразу як ти багато мала Могла багато дала а потiм вже не мала Ше далi було гiрше ше далi холоднiше Але менi замало шо ти менi там... Я скоро вже не прийду бо ше менi замало Шо з того шо тут зимно як ти вже всьо вiддала
Я йшов
Шо з того шо ти давала ти ж нiчо не мала
Я йшов
Тi твої синi очi багато ти не хочеш А я хотiв багато а ти менi не дала Ти певно i не мала а може не давала Я скоро ше не прийду шо з того шо тут зимно Шо з того шо тут зимно як ти вже всьо вiддала
Давай останемся свободными Шелка и маски бросим под ноги И пусть в моих поступках не было логики Я не умею жить по-другому Давай начнём движенье первыми Сегодня я сыграю белыми А ты иди вперёд своею дорогою Спасайся в сумерках тёмных комнат
Сто шагов назад, тихо на пальцах Лети, моя душа, не оставайся Сто шагов назад, притяженья больше нет
Сто шагов назад, тихо на пальцах Лети, моя душа, не оставайся Сто шагов назад, притяженья больше нет Притяженья больше нет Назад от праздников ко вторникам Назад от финиша к исходникам И пусть в моих поступках не было логики Я не умею жить по-другому
Сто шагов назад, тихо на пальцах Лети, моя душа, не оставайся Сто шагов назад, притяженья больше нет
Сто шагов назад, тихо на пальцах Лети, моя душа, не оставайся Сто шагов назад, притяженья больше нет Притяженья больше нет Сто шагов назад, тихо на пальцах Лети, моя душа, не оставайся Сто шагов назад, притяженья больше нет
Притяженья больше нет Притяженья больше нет Притяженья больше нет Притяженья больше нет
Я їздив на побєдi там де рiвно i по горах Ше я їздив i по лiсi де ведмедi жиють в норах Я купу всього видiв купу всього чув i мав А багато ще такого що я навiть i не знав
Я лягаю на диванi i не хочу засинати Зараз буде Музобоз i я хотiв би там заграти Де я був i що я бачив вже нiчого не пам`ятаю А для того завтра рано на побєдi виїзжаю
Я вже синiй бо так кожен день Цiлий день я їду в своїй побєдi Цiлу нiч вона може але я засинаю Але я доїду бо музика грає Бо музика грає Бо музика грає
I знову через поле через лiс i через гай Я їду на побєдi збоку пташки пролiтають Я знаю всi дороги ну а може i не знаю Та я просто скоро їду мене ровер обганяє
Я дуже сильно люблю вишивати на побєдi Вона має грубi дверi як у школi в туалєтi Я їду вiтер дує iо аж кола вiдлiтають Вже коли повiдлiтають то нiхто не полапає
Ти продаєш свої газети у кіоску на вокзалі, Журнали, ручки, сигарети - як то всьо вже задовбало. На ескалаторах бездумно пропливають сонні люди, І кожен з них в собі подумав шо інакше вже не буде.
А він приходить на роботу - грати роль у серіалі, Під коньячок з французьким сиром обсудити всі деталі. За двісті баксів за годину він залізе в іншу шкіру, По телевізору покажуть і ми всі йому повірим.
Приспів: Тому шо він зірка, зірка кіно. І ти його любиш тільки за то. Тому шо він зірка, зірка кіно. І ти за ним плачеш гірко давно.
Ти здала зміну, за годину на метро вже будеш вдома, Спішиш, боїшся пропустити, ти помішана на ньому. Як завжди рівно в половину він подивиться з екрану, І ти цілуючи подушку розревешся на дивані.
Приспів
Не плач, маленька, він про тебе не знає, Про твої сльози він поняття не має. І з кимось іншим він по парку гуляє, Є-є-є.
Твоя душа тут абсолютно не винна, Вона для себе власну казку створила. І ти в ту казку замість нього влюбилась, Є-є-є.
А під ногами вже нападало листя - то осінь І на роботу з ранку встати не хочеться зовсім А ти пішла і вже ніколи не прийдеш так сумно Метро відкриють через пару хвилин буде шумно
Притулися тихенько Обійми мене ніжно Знаєш - зовсім не смішно
На джипах їздять молоденькі дівчата - на фітнес А з тепловоза хтось зливає соляру - то бізнес А ти пішла і може вечором прийдеш - я скучив В лице піском кидає вітер - ну як він замучив
А зверху часто хмари плачуться нам на погоду Хоч неживі вони а все таки трохи їх шкода А я нап`юся пива з самого ранку - я вільний Нарешті Бог почув мене і хтось вкрав мій мобільний...
Всьо на свiтi є на продаж Якщо маєш грошi значить можеш Люди купують людей Хтось хотiв любов купити Неможливо було пояснити Та штука не для грошей Я сховаю тебе Вiд них далеко так Шоб нiхто не знайшов До себе в серце Всьо на свiтi є за грошi I думки i навiть поцiлунки Риба м'ясо вафлi халва Того ти нiде не купиш Може троха тiльки всiх помучиш Любовь вибирає сама